B-School

B-scholen, groeien in zoonschap

Wanneer we diep van binnen God als Vader kennen dan verandert ons hart in het hart van een zoon.

De B-school bouwt verder op het fundament dat gelegd is gedurende de A-school. Tijdens de B-school richten we ons op hetgeen het wandelen met de Vader in ons uitwerkt – zoonschap

Geestelijke volwassenheid is een zoon te worden, net zoals Jezus. Hierin ligt een dieper niveau van vrijheid die we mogen kennen en ervaren. Als Zijn kinderen ontvangen wij van Hem onze echte indentiteit en daarmee autoriteit.

We ontdekken dat de realiteit dat Vader ons liefheeft ons vrijzet in onze identiteit als Zijn geliefde zonen en dochters. We zien onze ware ik naar boven komen wanneer Zijn liefde de kettingen van religieuze prestaties en verplichtingen verwijdert.

Wandelen in zoonschap

De focus van de B-school is verschoven van het leren de liefde van de Vader te bedienen naar het wandelen in de liefde van de Vader. Groeien in de boodschap en het uitwandelen in ons dagelijks leven. Wandelen als een zoon, net als Jezus.

Rust

We mogen gewoon zijn. Er is een plaats voor ons klaar gemaakt en dat is een plaats van rust. Te mogen wandelen met Vader in rust, als we zien dat Vader van ons houdt, zelfs als we het niet allemaal goed voor elkaar hebben. Ons op ons gemak voelen met onze eigen zwakheid en wandelen in Zijn kracht. Vertrouwen op en afhankelijk zijn van de Vader, zo wandelde Jezus op de aarde (Joh 5:19 & Joh 14:10).

Samen

Vanaf het begin hebben de B-scholen echt een familiegevoel over zich. Omdat Hij Vader is, en wij Hem hebben leren kennen als Vader, is onderlinge competitie niet meer nodig.

Tenslotte

Alle B-scholen worden geleid door James Jordan. De B-school is een school van 1 week waarbij dezelfde format wordt gehanteerd als op een A-school. Alle deelnemers moeten een Fatherheart Ministries A-school gevolgd hebben voordat men kan deelnemen aan een B-school. Nadat men een A-school heeft gevolgd, wordt sterk aangeraden een paar maanden te wachten voordat men een B-school gaat volgen.

Over Fatherheart Ministries

Fatherheart Ministries – NL
Het Nederlandse onderdeel van de bediening van James en Denise Jordan en hun team.

Voor de hoofdwebsite en de volledige internationale agenda:
Fatherheart Ministries

Events
  • No Events
Nieuws

Fatherheart Ministries Nederland - All Rights Reserved ©