Over ons

 

james_and_denise

Fatherheart Ministries,

James en Denise Jordan

Fatherheart Ministries wordt geleid door James en Denise Jordan uit Nieuw Zeeland. In 1979, onder de bediening van Jack Winter uit de VS, ontving James een krachtige persoonlijke openbaring van God als zijn Vader. Deze openbaring veranderde zijn relatie met God volledig en bracht een ommekeer in zijn bediening.

Sinds 1997 hebben zij de openbaring van het hart van de Vader overal in de wereld gedeeld. Ze hebben het verlangen in hun hart dat wij allemaal een openbaring mogen ontvangen hoe we dagelijks mogen wandelen in Vaders liefde en Zijn liefde persoonlijk mogen ervaren.

Read their story Eric en Helena de Kruik

Eric en Helena komen uit Nederland en wonen in Montfoort, een kleine stad midden in het groene hart. Toen James en Denise voor het eerst begonnen met  hun internationale reizen, verbleven ze voor langere periodes in Montfoort. Als deel van de lokale evangeliegemeente, had de boodschap van Vaders Liefde een enorme impact on hun leven en zijn ze sinds die tijd verbonden met Fatherheart Ministries.
Nu reizen ze om scholen en conferenties te leiden. Hun verlangen is om mensen te vertellen dat ze ten volle kunnen Leven in de liefde van de Vader. Ze willen de liefde van Jezus delen met anderen zoals Jezus dat deed.

Eric en Helena hebben drie kinderen (twee dochters en een zoon). Naast het werk voor Fatherheart Ministries, heeft Eric zijn eigen bedrijf als adviseur op het gebied van onderwijs en innovatie. Temidden van alle drukte zorgen ze ervoor dat ze nog genoeg tijd overhouden om voluit te genieten van het leven en veel plezier te maken. Dit door veel tijd door te brengen met de familie en vrienden, op vakantie gaan, bordspelletjes te doen, films te kijken en vooral te genieten van alle leuke verassingen die het leven te bieden heeft.

Arie en Marrie Ruitenberg

 Arie en Marrie Ruitenberg

Arie en Marrie Ruitenberg komen uit Nederland en wonen in Etten-Leur, Brabant. Arie en Marrie zijn in de afgelopen 40 jaar voorganger geweest in diverse gemeenten in België en Nederland. De laatste 28 jaar zijn ze voorganger geweest in de Evangeliegemeente ICHTHUS in Etten-Leur.  Sinds september 2013 zijn ze met “pensioen” en hebben ze net iets meer tijd om ten volle te genieten van hun 4 kinderen en 7 kleinkinderen (in de leeftijd van 3 tot 14 jaar). Al sinds heel wat jaren zijn Arie en Marrie betrokken bij de organisatie van de Nederlandse Vaderhartscholen en diverse andere activiteiten van Fatherheart Ministries Nederland. Diverse keren zijn ze ook betrokken geweest bij Vaderhartscholen in andere landen. Hun hart gaat er naar uit om anderen te dienen en zo de liefde van Vader te laten zien vanuit een eigen diepe ontmoeting met Vader. Als Nederlands team zijn we bijzonder gezegend met hun dienstbaarheid en grote wijsheid die ze met zich meedragen.

Over Fatherheart Ministries

Fatherheart Ministries – NL
Het Nederlandse onderdeel van de bediening van James en Denise Jordan en hun team.

Voor de hoofdwebsite en de volledige internationale agenda:
Fatherheart Ministries

Events
  • No Events

Fatherheart Ministries Nederland - All Rights Reserved ©