Contact

Fatherheart Ministries Netherlands
Irenestraat 8
3417 BJ Montfoort
Nederland

E-mailadres: FatherheartinNL@gmail.com

Giften:

Stichting Vaderhartscholen Europa, Etten-Leur
BIC/Swift RABONL2U
IBAN NL95 RABO 0143 37 62 76

U kunt ook direct een gift doen via onze donatie pagina. Klik daarvoor HIER.

Contact formulier:

Je naam *

Je e-mail *

Onderwerp *

Je bericht *

Privacy verklaring (AVG/GDPR)

Wat gebeurt er met persoonlijke gegevens?

  • Om u later te contacteren voor informatie over aankomende activiteiten van Fatherheart Nederland/ Stichting Vaderhartscholen Europa
  • Om u mededelingen te doen met betrekking tot uw eventuele aanmeldingen voor onze activiteiten en de financiële afwikkeling

De informatie wordt alleen intern gebruikt en niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Toegang tot persoonlijke gegevens

Op verzoek informeren wij u over alle informatie die wij van u bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen via fatherheartinNL@gmail.com. Op verzoek bieden wij  de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van u bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Gegevensoverdracht en beveiliging

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie gebruiken wij een beveiligde server. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg en aandacht die besteed wordt aan het beheer onze website en de mailserver, is het mogelijk dat de site onjuiste informatie bevat. Fatherheart Nederland / st. Vaderhartscholen Europa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar de websites van derden.

Over Fatherheart Ministries

Fatherheart Ministries – NL
Het Nederlandse onderdeel van de bediening van James en Denise Jordan en hun team.

Voor de hoofdwebsite en de volledige internationale agenda:
Fatherheart Ministries

Events
  • No Events
Nieuws

Fatherheart Ministries Nederland - All Rights Reserved ©