Becoming a people

Wie zijn wij:image

Wij zijn Arend en Menske  en wonen met veel plezier in Bunschoten – Spakenburg.

Wij zijn de trotse ouders van 2 volwassen kinderen, een dochter en een zoon.

Arend werkt parttime als productie manager voor een Amerikaans bedrijf en Menske werkt parttime in de zorg op een groep, kleinschalig wonen, voor dementerende ouderen.

Ons leven veranderde in juni 2003, toen Arend een openbaring ontving van de Liefde van God, de manifeste substantie van Gods Liefde. (Rom.5:5).

In 2004 kwamen wij op een Vaderhart school terecht, een week waarin dezelfde substantie van Liefde tastbaar en voelbaar aanwezig was en het onderwijs wat we ontvingen was de bijbelse onderbouwing wie God werkelijk is, dat God zich openbaart als Vader, en dat Hij een Vader voor ons wil zijn.

Wij kwamen in die week thuis, thuis bij onze Hemelse Vader, zoals staat in Lucas 15, de verloren zoon, we stapten uit het wees zijn in het zoonschap.

Een zeker weten dat wij gekocht en betaald zijn door het bloed van Jezus. En Jezus bracht ons bij zijn Vader, Onze Vader.

Het contact met Fatherheart Ministries bleef en in 2008 werden we uitgenodigd om mee te reizen door Europa in de teams van de Vaderhart A-scholen, wat we nog steeds met veel plezier doen.

In 2012 hadden we sterk het verlangen om 1 x per maand een avond thuis te organiseren, waar mensen  een stukje van Vader’s Liefde mogen ervaren, hier zijn we mee gestart in september 2013.

Wij noemen deze avonden becoming a people, walking in sonship,

(Het worden van een volk, wandelen in zoonschap).

Ons verlangen is dat iedereen deze Liefde gaat ervaren in zijn leven.

 

 

Over Fatherheart Ministries

Fatherheart Ministries – NL
Het Nederlandse onderdeel van de bediening van James en Denise Jordan en hun team.

Voor de hoofdwebsite en de volledige internationale agenda:
Fatherheart Ministries

Events
  • No Events
Nieuws

Fatherheart Ministries Nederland - All Rights Reserved ©